Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tvář (pod tváří)

Tvář (pod tváří)

Proplakané chemikálie
kolem víček ,
rozmazané ,
krášlí jiskry
bez života .

/ má oči smutné
kdysi někdo řek' /

Bez umělých barev ,
kávově hnědá pulsuje
s havraními zorničky ,
v mandlových skořápkách .

~

Z drobného poupátka
nepolíbené pivoňky ,
bodavě šimrá
tichý řev a touhy .

/ má rty chladné
kdysi někdo řek' /

Květinové rýhy
hloubkou ukrývají ,
neposkládaná slova ,
zpěv z úsměvů ,
růž věčného hříchu .


~ Zbytek tváře
svlékla pravda ,
do osamělé pouště
plných tajemství .
Publikoval(a): UniQue_HaNy, 12.4.2012
Přečteno (111x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Martin Havlíček, dlouhejkour, Jin&Jang, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti