Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mě se báseň moc líbila - krásně podněcuje představivost.
20.4.2012 13:12 | Lugilla
Děkuji za dodtaky .
17.4.2012 14:46 | UniQue_HaNy
básen slušná,ale až moc skládajíce s metafor a přirovnání.....básen potřebuje i pevný a jasný základ a né jen jinotaje.....dávám bod.
14.4.2012 8:52 | Martin Havlíček