Mozaika TRIO IX
Mozaika TRIO IX
Anotace: Velikonoce nejsou příliš můj oblíbený svátek, jen, co se týče mrskání, ale přecik vždycky stojí za to! :o) :O*
Velikonoční pondělí
Velikonoce jsme si hezky užili,
moc jsme toho nestihli,
miláček mě vyšlehal,
poté o mě s láskou dbal.
Sedinku nahou mně pohladil,
pofoukal a taky políbil,
hned odměnu si vybral,
když mě dlouze a něžně
miloval…
Šibalská…
Ach Ty můj milovníku,
hned využiješ každé chvíle,
nenecháš mně chvilenku,
ale je mi to moc milé…
Dočasné loučení…
Hodina míjela hodinu,
"tak zase zítra, lásko moje,
budu se těšit na Tebe",
já vím, drahý, vždyť jsem jenom…
… Tvoje.
Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 10.4.2012