Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Weekend skank 2

Weekend skank 2

Kov - vata - knot;
benzin - jiskra - kov.

Papírek - dutinka - kanabis,
už se otřel o můj pysk.

Zapalovač Zipoo
odklápim a škrtám;

potahuju vyfukuju
na účinek čekám.

Zapalovač Zipoo
plamenem se zakous,

do konopí z Nizozemí -
fízlům ušlo o fous =D
Publikoval(a): ZENITZERO666, 8.4.2012
Přečteno (62x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Ružka, Jin&Jang, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti