Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jj, hustý to fakt je :o)
11.4.2012 16:36 | NikitaNikaT.
To ti bylo hodnejch lidí :D
Jedni dali konopí, druhý papírek a další půjčily zipák - NEŠKRTAL tak mi jinej půjčil plasťák. Kanabis fest tušim asi tak 2010 na Parukářce na žižkově =D'
9.4.2012 17:48 | ZENITZERO666
voe hustý,dobrej rap. to asi byla rauše,a líbí se mi,jak v básni kladeš duraz na svůj zapik zipo.
8.4.2012 23:49 | Martin Havlíček