Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ještě...

Ještě...

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Včera, dnes i zítra, předevčírem, po schůzování, předtím a minule, pozítří a příště :o) :O* Takřka každý den, co na tem. Milování a být spolu je přecik také součást vztahu...

Ještě jsem tiše spala,
když vkradl ses ke mně,
objals mě, trošku zastudil,
rád ztrácel by ses ve mně.

"Chci s Tebou vstávat, má lásko“

Bylo to malé překvapení,
že za mnou si zas ráno přijel,
dopředu jsem to tušila,
mně nahou na posteli viděl.

"zbožňuji, Tvou krásu a nahou vůni“

Ranní probuzení polibkové,
co jenom si zamilovaný může přát,
je to, miláčku, opravdu marné,
s Tvou touhou a mazlením se prát…

"chci Tě mít zas celou, jsi jenom má, láska jediná“


…milování…



Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 4.4.2012
Přečteno (136x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Engliš, střelkyně1, GAIA77, dlouhejkour, wild_wyvern, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 18:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti