Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
A já Ti Niki přeji veselé Velikonoce(samosebou aj tvému miláčkovi)...:-))
7.4.2012 15:24 | střelkyně1
střeluš, napsat, že to někdy závidím aj sama sobě, bylo by úsměvné :o) Láska je tak hrozně nádherná a fakt su vděčná, že mám štěstí, samozřejmě nejsu žádnej skrblík, přeju hodně štěstí a lásky ostatním... pač vím, jaké to je, proč si tu nádheru neužít všichni :o) Střelinko, děkuju za komentík. :o) mávám na pozdrav.
5.4.2012 14:30 | NikitaNikaT.
krásná báseňka celá,až ti Niki tak trošku závidím...:-)
5.4.2012 13:40 | střelkyně1