Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...možná už na to přišla...
1.4.2012 20:39 | modrá
I vlastní chyby připustit
navzájem si odpustit.
Život je jistě příliš krátký,
na banální a hloupé hádky,
tak oběma by jsem Vám přál
ať řeknete si,
odpusťme si jedem dál.
1.4.2012 20:03 | wild_wyvern