Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dno

Dno

Bad Monkey Básně » o Lásce

Anotace: Jen být tobě blíž !!

V srdci žal
v mysli prázdno
tvrdit že ne bych lhal
ale padl jsem na dno

V srdci bolest,
v mysli krvavo,
konec všech cest,
čiré bezradno.

V srdci díra ,
v mysli jen ty,
už zbyla jen víra,
že budeme spolu my.

V srdci vír,
v mysli úzko,
jediný cíl:
být tobě blízko!!!
Publikoval(a): Bad Monkey, 25.3.2012
Přečteno (188x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 18:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti