Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hele nejsem moc velký češtinář ale v mysli se píše tak to a né jinak ;)
13.10.2012 15:16 | Bad Monkey
trochu si hlídej rytmus, místama ti docela ujíždí.... jinak "v mysli" se píše s měkkým i
28.4.2012 19:40 | koala-pancake
Je třebas šáhnout si na dno, aby se člověk měl z kama odrazit, je někdy potřeba dostat se na dno, abychom člověku byli blíž, cítíli a lépe vnímali jeho pocity.
26.3.2012 16:37 | NikitaNikaT.