Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Co jenom říci, s povzdechem "mno, to se prostě někdo má", ale co ti, co jsou pod? Někteří ten plat nemají takový, jaký by mohli mít... tam se opasek utahuje stále, nikoho nezajímá, že má děti, někdo hypotéku atd... no jo no, hlavně, že je dobrej, práci udělá, aby ti výše se měli dobře... ale co takhle někdy ocenit ty dole? ST! jsem nedala ani tak za obsah jako takový, ale spíše za tu realitu... mám ráda upřímnost, ale taky vím, že někteří jsou nekompromisní.
29.4.2012 20:42 | NikitaNikaT.
Jen ať se tvůj šéf nedozví pravé jméno. Pak se budeš bát. Pěkně popsané.
23.3.2012 22:24 | děda včela