Barborka
Barborka
Anotace: Je to fajn stále věřit
Znám ji
zase sama
tiše stojí
v třešňovém sadě
ruce zkřehlé mrazíkem
s ostrým nožíkem
přiloženým na krk
třešňové větvičce
Ještě to s ní není
není špatný
když má své sny
ještě to s ní není
není špatný
když ve čtyřiceti
věří na lásku
která příjde
když doma ve váze
Barborka
třešňová větvička
na Vánoce rozkvete
Publikoval(a):
Tonyend, 23.3.2012