Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Právě o to jde!Věřit se má vždy bez ohledu na to, kolik nám je.
23.3.2012 11:25 | Tonyend
Je to hezké a milé, proč ne... člověk přecik může věřit v každém věku, je-li sám... i kdyb třebas nebyl. :o)
23.3.2012 10:14 | NikitaNikaT.