Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tady jsem chtěl poukázat na lány obilí a vzdát hold něčemu tak neobyčejně obyčejnému bez čeho nemůžeme asi být- bez chleba.
23.3.2012 11:27 | Tonyend
Připomíná mi to českou náturu- sklopit hlavu a jít.Však už se ozývají- ještě není jich moc a přidají se další jim na pomoc a pak je bude slyšet.
22.3.2012 7:58 | Marci-Tami