Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Krásně počtení... nevím proč, ale právě se mně znovu vybavil včerejší den, jeho celé dění, lásky opora, milování, ale také slzy, které tekly po mé távři...
22.3.2012 9:54 | NikitaNikaT.
Konečně kveteš...a tvé básně...:-)
Moc pěkné!
21.3.2012 18:55 | modrá