pro Sabču
pro Sabču
Anotace: Pro moji nejlepší kamarádku
Kamarádka ta ti vždy pomůže,
i když nad tím už nic nezmůže.
Někdy je z toho láska,
ale ne v našem případě,
je z toho už stokrát ohraná páska,
která vede ke zradě.
Nemusí to dávat smysl,
avšak vyryj si na mysl,
že vždy budu stát při tobě,
i když tím budu proti sobě,
protože my jsme dvě kamarádky,
které nerozdělí žádné hádky.
Jsi jenom moje,
a jsi jako z pohádky.
Publikoval(a):
Ťuťu, 18.3.2012