Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Přátelství je rizost, je-li opravdové a věrné, však láska k nezaplacení... ale někdy je potřeba zůstat jenom přáteli.
19.3.2012 17:38 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: