Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

On a Ona

On a Ona

Dotýkej se mého těla

chci cítit blízkost tvojí

chci být tím jediným
koho by jsi chtěla

tím kdo se s tebou spojí.


Chci uhasit touhu tvou

po vzrušení a slasti

tvá ňadra k útoku vždy zvou

já dotknu se jich
a jsem v pasti.

Nespustím z nich dlaně
a nespustím z nich rty
a přisaju se na ně
a přestanu až povíš ty,
abych sjel už o kus níž
kde nektar lásky proudí
tím dravost ve mě probudíš
on tvrdě o vstup loudí.

A jako vždy si najde cestu

vždyť jazyk všechno zmapuje

přijmem jeden druhého
bez vnucení,bez protestu

a armáda bojovníků
po mléčné dráze vypluje.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 11.3.2012
Přečteno (1370x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, Božská Isis, Raven-san, GAIA77, Martin Havlíček, Kett, Martina Primová, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti