Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak tady nemám slov....tohle byla prostě eroticko-poetická superbomba! zlatý bludišták.
12.3.2012 16:51 | Martin Havlíček
moc hezká
12.3.2012 14:15 | Martina Primová
Email:
Heslo: