Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
děti by neměly zapomínat, co pro ně rodiče udělali... ^-^ za myšlenku bod...
19.3.2012 21:08 | koala-pancake
Vítej na basne.cz!
9.3.2012 11:22 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: