Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Paní zimě se vláda stále líbí... uvidíme, co na to příští týden poví :o)
9.3.2012 10:51 | NikitaNikaT.
v tvých pohádkách jsou všechna roční období překrásná!:-))
7.3.2012 22:24 | střelkyně1