Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak jako můj stůl večerní,
prostřela jsem polibky,
přidala vůni nahoty
a ... něžného milování.
Kett, Tvá dílka jsou prostě úžasná :o)
7.3.2012 16:23 | NikitaNikaT.
...a stůl stále plný...
5.3.2012 20:02 | modrá