Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jedním

Jedním

Kett Básně » o Lásce

Anotace: tahem...

Skleněná růže
na tisíc střepů
dotkni se kůže
a buď malířem dechu...

jedním tahem
přes plné rty
dýchám zrychleně
cítím že i Ty...

bouře stínů
po mých vlasech
konečky prstů
dotýkáš se...

mrazivá vášeň
ve Tvých očí
teď zhasni
a otoč se
prosím....

obepni něhu
kolem pasu
buď bouří
stálého času...

zůstaň chvílí
vteřinou chtíče
hlasitým výkřikem
a pak zase tiše...


se mě dotýkej...
Publikoval(a): Kett, 4.3.2012
Přečteno (169x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: střelkyně1, FallenAngel, NikitaNikaT., Květka Š., Lugilla, modrá, Martin Havlíček, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 19:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti