Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pošeptám

Pošeptám

Kett Básně » o Lásce

Anotace: ...

Křídla z peří

něžnostem já věřím

touha na splátky

polibek do dálky

posílám....

přání z papíru

je láska šitá na míru?

krajková stopa ve sněhu

uvězněná v korzetu

rty co chutnají

všem snům potají


pošeptám...
Publikoval(a): Kett, 27.2.2012
Přečteno (366x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien, Martin Havlíček, Marcone, Lugilla, NikitaNikaT., střelkyně1, kroužek, Jin&Jang, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 20:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti