Ruce
Ruce
Anotace: ...a potom zůstane smutek a prázdno.
Znám ty ruce.
Kdysi si s mými hrály
tak důvěrně,
že se prsty prolínaly
jako hadi.
Až jednou uštkly se.
Napořád.
Co zbylo z té lásky?
Pár nezalévaných
keříčků slibů,
pár zarostlých, zaplevelených přání.
Milovali jsme se kdysi.
Byli jsme Romeo s Julií.
A co jsme nyní?
Já Káy
Ty Sněhová královna!
Publikoval(a):
Tonyend, 25.2.2012