Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...z pohádky do pohádky :-(
26.2.2012 15:47 | modrá
já se na každé tvé dílečko těším...a tady opět nejsem zklamaná,ba naopak!:-))
25.2.2012 12:05 | střelkyně1
celkem slušné dílko,kde zklamaní svého já popisuješ do chumáče přirovnání a metafor.
25.2.2012 8:41 | Martin Havlíček