Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přichází jaro

Přichází jaro

Marek Chlubna Básně » o Životě

Anotace: Koloběh myšlenek

Přichází jaro.

Mraky se na obloze trhají,
stejně tak i lidé z reality zdrhají.
Někdo alkoholem, někdo vozem,
jiný zas skáče z mostu
a tvrdě dopadá na zem.
Každý hledá ten svůj vysněný svět,
vždyť i z poupátka se pomalu stává květ.
Někdo o tom dává vědět,
jiný to dělá potají.
Ať chceš, či ne,
ledy a sníh také roztají.

Přichází jaro.
Publikoval(a): Marek Chlubna, 24.2.2012
Přečteno (190x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jarous95, NikitaNikaT., střelkyně1

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti