Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Na jaro se s miláčkem těšíme, což teprva, až začne léto...
24.2.2012 16:56 | NikitaNikaT.
zajímavý tok myšlenek proměněný v pěknou básničku...ano,už chybí jen trochu slunečních paprsků a máme ho tu cobydup...:-))
24.2.2012 14:42 | střelkyně1