Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mám sen

Mám sen

Mám sen, který mě pohání.
Když realita mě dohání.
Optimista každým dechem.
Setkávajíc se jen s výsměchem.
Ten mě však neodradí, ba naopak.
Jsem ještě větším optimistou, hold je to tak.
Vím, že příjde den kdy narazím.
A všechny překážky neporazím.
Bojovat jako lev, však budu.
A taková jsem jen díky judu.
Publikoval(a): blešák, 21.2.2012
Přečteno (459x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, NikitaNikaT., dlouhejkour, Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 18:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti