Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
děkuji za komenty... ano bohužel bojovat se někdy musí:)
26.2.2012 20:43 | blešák
Ano, život je vlastně takový ustavičný boj... ovšem, někdy je to marné, ondy je to žádoucí :o)
22.2.2012 9:13 | NikitaNikaT.
Ať žije JUDO.....bojovat se hold musí.
21.2.2012 17:13 | Marci-Tami