Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pater noster qui es in coelis

Pater noster qui es in coelis

magdalena křenková Básně » o Životě

Anotace: ze sbírky Kladina

Ledový proud měsíce
přitiskl mě ke zdi

za zubatými mraky
střelci vozy hvězdy

oči temné důlky
mžourají na vesnici
nedoženou nikdy
nikdy Večernici

ke zdi tiskne více
při úplňku měsíc
Pater noster qui es in coelis

tiskne měsíc
tiskne víc
nedohnaných večernic
Publikoval(a): magdalena křenková, 20.2.2012
Přečteno (62x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti