Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Štěstí

Štěstí

Asi Ano.. štěstím se brodíme,
Ty i já.

Jaká je to nádhera,
když nemáš o koho se opřít
a když Ti nevadí mít na hlavě jitrnicí...

Jsme jen snílci,
protože co jsme předpokládali
a následně hledali prostě jednoduše není.

Byla to bublina ze sna.
A pak přišlo to dítě,
které nás doprovází a nebo provázelo
a udělalo ukazováčkem "PUfff.."

Bublina praskla
a My si výtečně umíme nalhávat,
že to nebyl sen
a že je vše skutečné..
a jaké to ještě bude
a jak bude nám nádherně...

Pokud to My samy neuděláme,
samo to nepřejde.
Tak to prostě bylo a je.

Není pak nebo potom,
jen teď..
Publikoval(a): Jin&Jang, 19.2.2012
Přečteno (154x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Cecilka, J sh' T r' k

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti