Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano, štěstí je krásná dřina.. jen ho musíš s někým sdílet. Někdo to sám prostě neumí ..
28.2.2012 2:05 | Jin&Jang
Jen teď...
a přesto slova přislazená
nechají příchuť
lepší, než včera byla...
někdy mám pocit,
že štěstí
pěkná dřina...
;o)
23.2.2012 7:39 | Cecilka
ješterce líbí
"Puff!"
19.2.2012 16:33 | J sh' T r' k