Pastelky
Pastelky
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=T-g0eOAppNo
Barevné pastelky a čtvrtka papíru
Chci namalovat cit,co značí lásku
Bez veršů,bez slov,jak krásnou duhu
Pro jednu růžičku,vílu,krásku
Červenou pastelkou maluji srdce
Proťaté růžovým šípem
To srdce je živé a necítí bolest
Ty jsi ten střelec s nádherným citem
Modrou pastelkou maluji nebe
Bez oblaků,jak letní den
Takovou oblohu ať máme nad hlavou
Když budu objímat Tebe jen
Žlutou pastelkou maluji slunce
Hřeje a odkrývá všechny krásy
Paprsky jeho nás budou hladit
A bude symbolem i naše spásy
Zelenou pastelkou maluji louku
Kde ulehneme a budeme snít
Jako dva romantici,blízcí i vzdálení
Co chtějí být spolu a dál budou chtít
Hnědou pastelkou maluji cestu
Je dlouhá a klikatá
Láska nevede vždy jenom přímo
O to je vzácnější a bohatá
Pro černou pastelku já nemám místo
Ani pro slova,která nemám rád
Nechci Tě zranit,zradit,způsobit bolest
Miluji Tě a jen to nej chci Ti dát
Publikoval(a):
Rendys1970, 18.2.2012