Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Bylo by to tak krásné, namalovat naše přání a touhy jednou pro vždy pastelkami,tak jak jsi to namaloval-napsal. líbí se mi to, ta naivně čistá myšlenka má svůj půvab a přeji ti, aby ta, pro kterou jsi ji napsal, aby ji četla a vzala bez naivity, naopak naprosto vážně.
A závěrečná sloka o černé to podtrhuje. Žádný smutek lásce nesluší.
19.2.2012 7:21 | Tonyend