Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pukla měsíce skořápka

Pukla měsíce skořápka

magdalena křenková Básně » ostatní ...

Anotace: ze sbírky Kladina

Bafají dýmky
komíny stavení
couvají kudrlinky
na oblohu z nich

pukla měsíce skořápka
mraky se otevřely

za humny kohout v dáli
připomíná Kalvárii
Publikoval(a): magdalena křenková, 17.2.2012
Přečteno (68x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti