Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O blízkosti

O blízkosti

Cecilka Básně » o Životě

Anotace: ...Nezmaři zpívají "Dávno se známe, dávno víme, čím jsme si blíž a čím jsme dál, dávno se ve dvou pokoušíme číst, co čas nedopsal..."

Možná se známe dlouhá léta,
možná i víc, než tušíme,
možná se ve tvůj život vplétám,
ty pod kůži mně…

Jenom ta mlha nad rybníkem
mlčky by mohla vyprávět
o tom, co oba dva cítíme,
jaký je náš svět…

Možná se spolu potkáváme
u tiché klidné hladiny,
možná se s láskou dotýkáme…
Hříšní? Nevinní?

Dávno máš mne a já zas tebe
v podvědomí i srdci svém,
jeden druhého jemně vedem...
jsi mým snem...
Publikoval(a): Cecilka, 13.2.2012
Přečteno (117x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, modrá, Kytka62, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti