Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
I když se známe chvíli pouhou,
zdá se mi být to dávno,dlouho,
co potkaly jsme přátelství
při skoro stejném poselství..hmmmm!ST
13.2.2012 14:59 | Kytka62
Cecilko, tohle dílko je krásné slovem aj citem, řekla bych, že když se člověk skutečně začte a třebas jenom vzpomene na jisté chvíle, časy... je to dojímající a hluboce vyjádřené. ST!*** zde nestačí, ačkoliv vím, že o bodíky nende.
13.2.2012 13:58 | NikitaNikaT.