Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ještěrce se moc líbí
10.2.2012 22:20 | J sh' T r' k
Úžasné dílo ST!!!
10.2.2012 11:27 | GAIA77
Podmanivé a svůdné dílko ST!***, kdo zná a ví, jaké je mazlení, milování, citů něžnostmi jako když týrání, ale přesto slastí... ten prostě pochopí, jako já :o) milování, které jsem nejen včera prožila :o)
10.2.2012 6:14 | NikitaNikaT.