Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prosba o přímluvu

Prosba o přímluvu

baruša Básně » ?nezařazené?

Anotace: básnička pro pátera Františka Líznu

Život je boj,
někdy dost tvrdý,
kdo vyvázne s čistým štítem
má právo být hrdý.

Život je kompromis,
podivný paradox,
naděje a láska.,
které nikdy není dost.

Jak dlouho tu asi pobudu
a co všechno ještě slíznu?
To trápí boháče i pobudu,
já prosím o přímluvu pátera Líznu.

Je smělý před Bohem
a může nám vyprosit dobré věci,
nemluví do větru,
ale přímo k jádru věci.
Publikoval(a): baruša, 5.2.2012
Přečteno (60x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mys, Ružka, Paulín, Linzerka, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti