Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pihy

Pihy

Jin&Jang Básně » ?nezařazené?

Anotace: V proudu vánku žluto - oranžové nálady. (http://www.youtube.com/watch?v=jKddF9jlW4E)

Vzpomeň prachu letních cest,
kdy v poli slunečnic nehledíš na konec.

Slastné zvuky ptačích radovánek,
doprovází každý dotek písku na chodidlech.

Průsvitnou látkou paprsky hladí stehna,
krajku vítr letmo zvedá.

K Slunci jen tak vzlétni naproti..

Střelka se zatočila,
jako by na sever nikdy nemířila.
Publikoval(a): Jin&Jang, 5.2.2012
Přečteno (126x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, J sh' T r' k, modrá, Marci-Tami, CULIKATÁ, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti