Jsi....
Jsi....
Jsi mým deštěm, když slunce mě spaluje
jsi mým teplem, když zima do těla vstupuje.
Jsi mou skálou, když vše se hroutí,
jsi berličkou, když nemoc mnou kroutí.
Ráno jsi vodou, když smívám z očí sen,
kabátem jsi, který oblékám, když chystám se ven.
Vzduch jsi, který stále dýchám,
radost jsi, když smutek mívám.
Jsi krví, která ve mně koluje,
jsi štětcem, který lásku v srdci maluje.
Knihou jsi, ve které si čítávám,
Jeskyní jsi, kde se občas schovávám.
Jsi ve mně a já v době,
budem spolu v jakékoliv době.
Položí nás do společného hrobu,
duše spolu doletí až Bohu.
Publikoval(a):
Marci-Tami, 4.2.2012