Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

i- reversibilita

i- reversibilita

Máš krásnej hlas
a... v očích plno něhy
tvý duši pomník
chtěl bych postavit.
Něžně, jako voda
obemílá břehy
tvou krásnou tvář denně
chtěl bych pohladit.

Mám v očích pláč
a... hlas se žalem chvěje
v duši zbyla snad
jen vypálená step.
Až pohlédnu jednou
já v tvář beznaděje...
srdce slzu uroní
a nenahmatáš tep...
Publikoval(a): R.Samildanach, 3.2.2012
Přečteno (79x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti