Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jasan Vprostřed Louky

Jasan Vprostřed Louky

Daark1 Básně » Smutné

Anotace: Osamění...

Další zimu usnul sám,
nikoho neměl, už ani nehledal.
Vprostřed louky jako král
najevo nedával svůj smutek a žal...

Všem ostatním záviděl smích.
Nikdo z nich netušil, co skrývá v jeho očích...
ledových...
Dosud se topil zklamáním.
Snad ztratil víru, třeba doufá, co já vím?
Co já vím??

Dříve se stmívá se mi zdá.
Bude to tím, že není stejný podíl slunce v každém z nás.
Kdo nezažil, ten nepozná...
... kdo je jak jasan vprostřed louky, víří mráz...
Publikoval(a): Daark1, 3.2.2012
Přečteno (148x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, NikitaNikaT., Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 17:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti