Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život je realita 2

Život je realita 2

M3rry Básně » o Životě

Anotace: Pokračování básně Život je realita

Život je realita
není to snění.
Život je stabilita i v lásce chvění.

Život jsou stopy v písku
i mraky v dešti.
Život je pln otazníků
když říkáš
lásko chci Tě.

Život je rosa v trávě
a ústa, co po jahodách voní.
Život je komponista
když noci tony znějí.

Život je boj i bláto
a Ty moje Zlato
které ztrácím.

Život je realita...

Život jsou vzpomínky
co se rozjiskří i zhasnou.

Život je všechno
co chceš ať tam patří...
Publikoval(a): M3rry, 3.2.2012
Přečteno (141x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Marci-Tami, NikitaNikaT., modrá, Nelkii

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti