Vody var
Vody var
"Následuje reklama",
zaznělo z televize.
Sklenka vyschla,
a nastává krize.
Vařím vodu,
chci si dát kávu,
zakouřím si
pivo taky zvládnu.
Voda se vaří,
reklama pokračujě:
"Léky na stáří",
doktor doporučuje.
Vracím se s kávou.
Sedám si na divan.
Reklama končí
a já se zas dívám.
Publikoval(a):
Meto, 3.2.2012