Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
zajímavej styl a báseň se mi svým zvláštním způsobem líbila ^-^ zčásti dost vystihuje dnešní společnost..
13.2.2012 20:46 | koala-pancake
Snad dávali něco, co Tě zaujalo :o)
3.2.2012 17:01 | NikitaNikaT.