Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

o naději

o naději

Noc17 Básně » o Lásce

Anotace: ***

Řeka se chvěla zimou

schoulená mezi břehy

stříbrné krajky mělčin

vybízely racky k procházkám

....po obědě





Víry se ustrnuly

nabraly cestou nové obrátky

ve sněhu zbylo jen pár stop

to po budoucím smutku



Já je tolik chtěla políbit

protože zítra to ještě šlo

to jsem ještě doufala....



....že Tě někdy potkám
Publikoval(a): Noc17, 31.1.2012
Přečteno (288x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Vzletná básnířka života, střelkyně1, Bambul.ka, enigman, Jin&Jang, modrá, CULIKATÁ, J's ..

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti