Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Milovat ženu... to přeci není hřích, lásce neporučíš a nezáleží na tem, jakého pohlaví člověk je. Důležité je, aby to cítili oba lidé, jen tak to potem dává smysl a srdce, ni duše se tak nemusí trápit.
5.2.2012 11:00 | NikitaNikaT.