Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Oči civí do Kladiny

Oči civí do Kladiny

magdalena křenková Básně » ?nezařazené?

Anotace: ze sbírky Kladina

Oči civí do Kladiny
jako rudé jeřabiny
rudé jeřáby
dívají se ze hlavy

na rybníku labuť bílou
skrytým steskem zapálí
octli jsme se třicátého
tenkrát v březnu na zemi
Publikoval(a): magdalena křenková, 30.1.2012
Přečteno (60x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, Květka Š., NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti